CIRE-keurmerk

Aan de toetreding tot het CIRE-register is een onderzoek verbonden. Hierbij wordt een  intermediair getoetst op vindbaarheid, bereikbaarheid en herkenbaarheid. Indien uw organisatie aan de gestelde vereisten voldoet, mag u het CIRE-keurmerk voeren.

CIRE transparantiekeurmerk

Met registratie in CIRE gaat u als intermediaire verkooporganisatie op voor het CIRE-keurmerk. Zo biedt CIRE deelnemende energieleveranciers en distributieplatforms inzicht in de zichtbaarheid, vindbaarheid en bereikbaarheid van een intermediair. Energieleveranciers en distributieplatformen van CIRE werken met partijen die het CIRE-keurmerk mogen voeren.

CIRE deelnemerslogo

Voor alle bij CIRE aangesloten energieleveranciers en distributieplatforms (deelnemers) is het deelnemerslogo beschikbaar. Als intermediair mag u geen deelnemerslogo voeren. Met het deelnemerslogo kunnen leveranciers en distributieplatforms die deelnemen in de zelfregulering door de Stichting Integriteit en Transparantie Energieadvies (SITE) publiekelijk uitdragen dat zij:

  • het CIRE-transparantiekeurmerk steunen;
  • CIRE in hun bedrijfsvoering hebben doorgevoerd.

Energieleveranciers en distributieplatformen tonen met het deelnemerslogo aan dat ze actief bijdragen aan transparantie in de energiemarkt en hun bedrijfsvoering daarop hebben aangepast. Energieleveranciers en distributieplatforms kunnen het logo gebruiken in al hun communicatie, zoals bijvoorbeeld website, e-mail en social media.

Wilt u op de hoogte blijven van alle relevante ontwikkelingen en nieuws? Ontvang onze nieuwsbrief.

Wij gebruiken uw gegevens om u op de hoogte te houden van nieuws. Wilt u dit toch niet? U meldt u zich gemakkelijk af met de link die onderaan onze e-mails staat. U leest er meer over in ons privacy statement.