Buitenlandse intermediairs

Ook buitenlandse intermediairs die actief zijn op de Nederlandse markt kunnen zich registreren in CIRE om zo in aanmerking te komen voor het CIRE-keurmerk.

Registratie buitenlandse Intermediairs

Onder de noemer ‘buitenlandse intermediairs’ vallen intermediairs die:

  • In het buitenland gevestigd zijn, en
  • op de Nederlandse energiemarkt werkzaam zijn, en
  • niet over een Nederlands KvK-nummer beschikken.

Als buitenlandse intermediair kunt u zich ook bij CIRE registreren en het transparantiekeurmerk behalen. Het logo voor buitenlandse intermediairs is groen. De voorwaarden voor het voeren van keurmerk wijken niet af; buitenlandse intermediairs dienen eveneens te voldoen aan de transparantievereisten van CIRE en akkoord te gaan met de CIRE Gedragscode.

Contact voor buitenlandse Intermediairs

Bent u een buitenlandse intermediair en wilt u zich registreren bij CIRE? Neem dan contact op via buitenland@cire-register.nl.

 

 

Veelgestelde vragen en contact

Heeft u een vraag over registratie in CIRE of over de werkwijze van CIRE? Bent u benieuwd naar de organisatie erachter of de voordelen voor uw registratie? Bekijk de antwoorden op de meest gestelde vragen. Antwoord niet gevonden of staat uw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op.

Wilt u op de hoogte blijven van alle relevante ontwikkelingen en nieuws? Ontvang onze nieuwsbrief.

Wij gebruiken uw gegevens om u op de hoogte te houden van nieuws. Wilt u dit toch niet? U meldt u zich gemakkelijk af met de link die onderaan onze e-mails staat. U leest er meer over in ons privacy statement.