Aanmelden

De ruim 40 energieleveranciers en distributieplatformen van CIRE werken alleen maar met in CIRE-geregistreerde intermediairs. Veel van hen stellen willen ook dat een intermediair daarnaast het CIRE-keurmerk voert. Sluit u daarom nu aan!

Het CIRE-keurmerk

Aan de toetreding tot het CIRE-register is een onderzoek verbonden. Hierbij wordt een intermediair getoetst op vindbaarheid, bereikbaarheid en herkenbaarheid. Indien een intermediair voldoet aan de vereisten, mag deze het CIRE-keurmerk voeren. Het CIRE-keurmerk is een b2b transparantiekeurmerk. Het biedt deelnemende energieleveranciers en distributieplatforms inzicht in de zichtbaarheid, vindbaarheid en bereikbaarheid van een intermediaire verkooporganisatie. Energieleveranciers en distributieplatformen van CIRE werken exclusief met partijen die het CIRE-keurmerk voeren.

Aangesloten energieleveranciers en distributieplatformen

Contact

Heeft u een vraag over registratie in CIRE of over de werkwijze van CIRE? Bent u benieuwd naar de organisatie erachter of de voordelen voor uw registratie? Bekijk de antwoorden op de meest gestelde vragen. Antwoord niet gevonden of staat uw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op.

Wilt u op de hoogte blijven van alle relevante ontwikkelingen en nieuws? Ontvang onze nieuwsbrief.

Wij gebruiken uw gegevens om u op de hoogte te houden van nieuws. Wilt u dit toch niet? U meldt u zich gemakkelijk af met de link die onderaan onze e-mails staat. U leest er meer over in ons privacy statement.