Geschillencommissie

Het toezicht op het CIRE-transparantiekeurmerk is in handen van de Commissie Compliance en de Geschillencommissie.

CIRE Geschillencommissie

De CIRE Geschillencommissie behandelt beroepszaken. Dat wil zeggen dat zij een zaak opnieuw bekijken als de klager of beklaagde bezwaar heeft tegen de uitspraak van de Commissie Compliance.

Vertegenwoordiger van de energieklant

Henk Zuur is binnen de geschillencommissie de representant van de eindklant. Het is voor hem geen onbekende rol. Op voorspraak van de consumentenbond is hij lid van een zestal consumentengeschillencommissies, waaronder die van energie. Tot 2018 was Zuur lid van de Reclame Code Commissie. Hij heeft nu zijn eigen praktijk voor body stress release. Daarvoor bekleedde hij diverse functies in en rond de rechtspraak. Hij was kabinetchef van de Procureur-Generaal Gerechtshof Den Haag, Directeur en Algemeen Secretaris van de Nederlandse Vereniging voor Rechtspraak. En directeur en Algemeen Secretaris van de Raad voor Strafrechtstoepassing en Jeugdbescherming.

 

Leden
  • Jurgen Breeman
  • Aylar Sheidaei
  • Agnès de Putter
  • Lonneke Boumans
  • Henk Zuur

Wilt u op de hoogte blijven van alle relevante ontwikkelingen en nieuws? Ontvang onze nieuwsbrief.

Wij gebruiken uw gegevens om u op de hoogte te houden van nieuws. Wilt u dit toch niet? U meldt u zich gemakkelijk af met de link die onderaan onze e-mails staat. U leest er meer over in ons privacy statement.