Bestuur en RvT

Bestuur en RvT

De organisatie achter CIRE is de Stichting Integriteit en Transparantie Energieadvies (SITE): een initiatief van energieleveranciers en distributieplatformen.

Bestuur en RvT

De organisatie achter CIRE is de Stichting Integriteit en Transparantie Energieadvies (SITE): een gremium van energieleveranciers en distributieplatformen.

SITE wordt geleid door een vijfkoppig bestuur dat begin 2020 is aangetreden. Het bestuur is verantwoordelijk voor het beleid, doet woordvoering op dossier en onderhoudt de contacten met maatschappelijke stakeholders, zoals de toezichthouder.

De Raad van Toezicht houdt met 13 leden toezicht op de realisatie van beleidsdoelstellingen. Het dagelijkse beheer van het CIRE-register en de uitvoering van beleid is in handen van een derde organisatie, TQIS, die dienst doet als beheerder van het register.

Wilt u op de hoogte blijven van alle relevante ontwikkelingen en nieuws? Ontvang onze nieuwsbrief.

Wij gebruiken uw gegevens om u op de hoogte te houden van nieuws. Wilt u dit toch niet? U meldt u zich gemakkelijk af met de link die onderaan onze e-mails staat. U leest er meer over in ons privacy statement.