Wij zoeken talent!

CIRE zoekt enthousiaste, capabele mensen die zich willen inzetten in één van onze commissies of als SITE bestuurslid. Een unieke kans om met vakgenoten in contact te komen en actief bij te dragen aan de doelstelling van CIRE: een transparante en duurzame energiemarkt. Hieronder de openstaande vacatures. Wilt u eerst meer informatie of vrijblijvend kennismaken, stuur dan een mailtje naar backoffice@cire-register.nl

Vactures Commissie CIRE Gedragscode
CIRE zoekt voor de Commissie CIRE Gedragscode twee leden, een jurist voor de theorie en een medewerker compliance die zich juist op dagelijkse basis bezighoudt met compliance, klachtenafhandeling en verbetertrajecten.

De leden moeten werkzaam zijn bij een organisatie die deelnemer is in SITE en nemen deel uit naam van de energieleveranciers of namens de distributieplatformen en intermediairs.

Vacature Werkgroep Marktparticipatie
De CIRE Werkgroep Marktparticipatie zoekt leden. Als lid ben je in gesprek met markpartijen om hen te bewegen deel te nemen in CIRE en zo actief bij te dragen aan volledige marktdekking van het CIRE-keurmerk. Bouw mee aan de toekomst van CIRE!

Wilt u op de hoogte blijven van alle relevante ontwikkelingen en nieuws? Ontvang onze nieuwsbrief.

Wij gebruiken uw gegevens om u op de hoogte te houden van nieuws. Wilt u dit toch niet? U meldt u zich gemakkelijk af met de link die onderaan onze e-mails staat. U leest er meer over in ons privacy statement.