Vernieuwde website CIRE-register

Categorieën

Tags

De vernieuwde website www.cire-register.nl is live. In de vertrouwde CIRE look and feel, maar wel met betere informatiemogelijkheden en navigatie. De homepage en het hoofdmenu geven vooral informatie aan eenieder die meer van het CIRE-register wil weten. Hier vindt u bijvoorbeeld het laatste nieuws en de ontwikkelingen, en achtergrondinformatie over het hoe, wat en waarom van SITE/CIRE. Voor de intermediair die geregistreerd is of zich wil registreren is er een aparte navigatie. Hier leggen we uit hoe de CIRE-procedures in elkaar steken en hoe je je kunt aanmelden. Binnenkort krijgt de website ook een opvragingstool. Dat betekent dat webbezoekers aan de hand van een naam of KvK-nummer beperkt kunnen verifiëren of een intermediair gerechtigd is het CIRE-keurmerk te voeren.

Wilt u op de hoogte blijven van alle relevante ontwikkelingen en nieuws? Ontvang onze nieuwsbrief.

Wij gebruiken uw gegevens om u op de hoogte te houden van nieuws. Wilt u dit toch niet? U meldt u zich gemakkelijk af met de link die onderaan onze e-mails staat. U leest er meer over in ons privacy statement.