Twee nieuwe Deelnemers SITE

SITE heeft de afgelopen periode twee nieuwe deelnemers mogen verwelkomen. Distributieplatform Powernetic B.V. en energieleverancier CleanEnergy hebben zich als deelnemer aangesloten.

Powernetic is een nieuw distributieplatform waar we dingen net wat anders doen.

Alles gebeurd in een ‘gesloten systeem’, vanaf het genereren van leads voor callcenters tot het uitleveren van sales aan energieleveranciers. Het voordeel: hogere conversies, minder klantirritatie én lagere churn.

Via de exclusieve samenwerking met Leads Company (ons zusterbedrijf) bieden wij callcenters – naast aantrekkelijke energieproposities – ook toegang tot de best converterende leads uit de markt. Alle leads worden inclusief wettelijke opt-in gegenereerd. Zo zijn onze partners goed voorbereid op de aankomende wetswijzigingen van de Telecomwet op 1 juli 2021.

Als deelnemer van CIRE hopen wij een positieve bijdrage te kunnen leveren aan een duurzame energiemarkt waar transparantie, controle en eerlijke verkoop centraal staan.


Clean Energy is een groene energiemaatschappij uit Groningen. We zijn onderdeel van de Holthausen Groep, een familiebedrijf die zich onder andere richt op het verduurzamen van de mobiliteitssector middels waterstoftoepassingen. Het motto van Clean Energy is: Samen bewust vooruit! Deelname aan CIRE sluit hier volledig bij aan. Een transparante, eerlijke markt creëren we samen. Samen bewust vooruit!

 

 

Wilt u op de hoogte blijven van alle relevante ontwikkelingen en nieuws? Ontvang onze nieuwsbrief.

Wij gebruiken uw gegevens om u op de hoogte te houden van nieuws. Wilt u dit toch niet? U meldt u zich gemakkelijk af met de link die onderaan onze e-mails staat. U leest er meer over in ons privacy statement.